Anne Elisabeth

Jeg har elsket å være ute siden jeg var liten, men friluftsinteressen kom ikke for fullt før jeg startet på 20-årene. Det var faktisk bare en tur over Besseggen og en litt kjip periode som gjorde at jeg plutselig stod der med eget telt, sovepose og var klar for min første utenatt alene. Da hadde jeg bestemt meg for at nok er nok, nå vil jeg finne noe jeg brenner skikkelig for! Og det tok ikke mange turene til før det brant skikkelig.

Egentlig er jeg Hedmarking, men jeg flytta til Oslo i slutten av 2015. Det var en god blanding av jobb og venner som dro meg inn til storbyen. Jeg var nyutdannet førskolelærer, og hadde litt mer å velge i her. Sommeren 2016 ble en skikkelig tursommer! Jeg gikk Norge på tvers, og dro alene til Lofoten kun noen dager etter hjemkomst. En sommer jeg aldri vil glemme.

Veien har tatt meg videre til nye studier, og jeg er nå straks ferdig med mitt 2. år på barnevernspedagogutdanningen. Selv om jeg helst skulle bodd på fjellet store deler av året, er det hverdagsturlivet jeg ønsker å fokusere på. Selv i asfaltjungelen kan man finne de flotteste perlene kort vei utenfor døra!