Valp på vei!

Endelig er en stor drøm på vei, og om få dager blir jeg og min samboer hundeeiere! Jeg kan vel trygt si at jeg har ønsket meg dette lenge, der jeg krabba rundt på alle fire og drakk vann fra en skål, og mine kosedyr som ble satt i bånd og slept rundt. Ta det med knusende ro, denne skal ikke slepes noe sted 🙂

Selv om dette ikke handler om friluftsliv per dags dato, vil det likevel bli en stor del av det med tiden. Jeg har lenge ønsket en firbeint turkompis, og gleder meg til alle eventyr vi har foran oss! Vi har snakket en god stund om å skaffe oss hund, og nå skjer det endelig!

Rase har vi vurdert fram og tilbake. Hva kan passe oss best, to ganske rolige mennesker som ikke akkurat er ute på en times joggetur hver dag. Samtidig var det viktig for meg å velge en rase som kan klare noen langturer i løpet av året. Vi bor i blokk, så noen vakthund med mye lyd var heller ikke aktuelt. Valget falt på Eurasier. Det skal være en ganske rolig og familiekjær rase, men som også kan bli med på en del turer – kanskje først og fremst dra meg ut av sofaen og opp i trærne 🙂

5 uker gammel, bilde fra Zicata Kennel Samojed og Eurasier

Vi bestemte oss for ikke mange ukene siden. Men er det noen ledige nå? Jeg så for meg en laang prosess, men så kom den ene tilfeldigheten etter den andre, og alt har bare klaffet! Jeg fant en oppdretter som virket bra, og så at de nettopp hadde fått et par kull. Etter en kort presentasjon av oss, fikk jeg beskjed om at de hadde en ledig tispe igjen. Noe som også var ganske tilfeldig forsåvidt, siden vi allerede hadde bestemt oss for tispe. Vi bor også i borettslag, og det er ikke bare å skaffe seg hund uten videre. Men borettslaget godkjente ganske fort! Alt gikk på skinner! Endelig blir drømmen oppfylt. Vi har besøkt dem, og gledet oss ikke noe mindre etter det. Og om få dager henter vi hjem vårt lille nye familiemedlem 🙂 Det blir en veldig spennende reise i tiden fremover!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s