Lofoten

Sommeren 2016 hadde jeg mitt livs eventyr i Lofoten! Jeg reiste dit med veldig lite erfaring innen friluftsliv, og visste ikke hva jeg gikk til.

Det startet med at jeg hørte så mange fortelle historier fra livene sine, om fantastiske opplevelser og morsomme erfaringer. Og jeg tenkte bare: herregud, jeg har ikke opplevd noe spesielt spennende noen gang. Noe jeg kan fortelle barnebarna mine. “Ja, nei jeg satt nå stort sett hjemme da, eller studerte eller jobba…”. Kan ikke komme med den på dødsleie vet du. Plutselig hadde jeg bestilt flybilletter og var på vei. Ingen spesiell plan. Bare en sekk på 20kg.

Som et minne fra turen lagde jeg en film som dere kan se her 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s